Place du Soleil

Place du Soleil brengt letterlijk de zon naar je toe. Bij het zien en dragen van Place du Soleil heb je direct zin in de zomer, een vakantie, lekkere cocktail of een romantische zonsondergang. Dat is ook precies wat Andrea, de eigenaresse en tevens designer van Place du Soleil, met dit merk wil brengen. FUN, VRIJHEID, VROUWELIJKHEID, LEF en heel veel KLEUR!

De volledige fashion collectie wordt in India geproduceerd en Andrea volgt iedere stap in het productieproces nauwlettend. De liefde en passie in het vervaardigen van de kleding zie je direct terug. Zo maken ze gebruik van het oude ambacht “block printing” en zie je de mooiste hand geborduurde details terug.

De materiaalkeuze van Place du Soleil bestaat voornamelijk uit rijke en natuurlijke materialen. Dit maakt het goed draagbaar ook bij zomerse temperaturen. Zij bieden één collectie per jaar, voornamelijk jurken en blouses, met één levermoment. De collecties maken vaak een vliegende start en verkopen tot ver in het seizoen door.

Naast kleding heeft Place du Soleil ook een mooie handgemaakte accessoire lijn uit Marokko. Bestaande uit sieraden, tassen, riemen, sandalen en shawls.

Label facts Place du Soleil

  • Één toffe (hoog)zomer collectie bestaande uit 40 tot 50 stijlen
  • Levering start medio maart t/m april
  • Verkoopprijzen: tussen €89 – €159 (gemiddeld)
  • Pasbereik S t/m XL

Wonderground sustainability standaard

Wonderground heeft haar eigen sustainability standaard gecreëerd. Wij maken hierin onderscheid in de verschillende aspecten van het gehele productieproces. Ook voor Place du Soleil kan Wonderground u aangeven welke waardering zij heeft op onze sustainability kenmerken.

Bekijk de sustainability kenmerken die Wonderground hanteert.

Website:

placedusoleil.nl

Place du Soleil - label Wonderground - dameskleding