Twist & Tango

Twist & Tango is een exclusieve collectie uit Zweden. Opgericht in 1995 in Gothenburg. Het merk ontwerpt collecties van hoge kwaliteit die met gemak, doch stylish, goed gedragen worden in de alledaagse mode.

Kenmerkend voor het label is enerzijds het Scandinavische minimalisme en de eenvoudige designs. Anderzijds de levendige kleurrijke prints, uitgevoerd in natuurlijke materialen. Deze kenmerken gecombineerd, staan voor de kernwaarden fun, eenvoud, persoonlijk en vrouwelijk.

Het mooie van het label is ook dat er naast de exclusieve ‘ready to wear’ collectie ook een prachtige schoenen en accessoires collectie gepresenteerd wordt. Aansluitend bij de seizoenscollectie. Een extra aanbod om je klant in de perfecte combinatie te kleden!

In 2015 introduceerde Twist & Tango als eerste een volledig duurzame collectie.
Voor deze collecties worden gerecyclede materialen gebruikt en stoffen die duurzaam gecertificeerd zijn. Zoals recycled polyester, organic cotton, organic denim en Tencel.

Sindsdien is het streven van Twist&Tango om de collecties voor 80% duurzaam te produceren. Een belofte die ze gedaan hebben met als uitgangspunt: ‘What goes around comes around.

Label facts

  • Vier duurzame collecties per jaar.
  • Gecertificeerde stoffen en productieprocessen.
  • Verkoopprijs: €79 – €189.
  • Pasbereik: kleding: 34 t/m 44, denim: 25 t/m 32.
  • Nabestellingen B2B-pagina.

Sustainability

Wonderground hanteert eigen sustainability criteria. Hiermee kunnen wij de mate van duurzaamheid van labels beoordelen. Wil je weten hoe Twist & Tango scoort ten aanzien van onze onderwerpen, neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze sustainability criteria.

Websites

twisttango.com/se
B2B-pagina

Wonderground-Brand_Twist&Tango-2022