BY-BAR

By-bar is een succesvol Nederlands merk (sinds 2010), dat zich richt op vrouwen met een verfijnde smaak, maar ook gevoelig zijn voor een fijne prijs. Vrouwen die by-bar dragen wensen de actuele mode én een goede pasvorm. De materiaal- en juiste kleurkeuze maken het kledingstuk. Met een bijzonder oog voor detail.

Door de keuze voor puurheid maakt het modelabel vooral gebruik van natuurlijke materialen zoals wol, tencel, linnen en katoen. Het productie team reist zelf naar alle productielanden en naar de fabrieken waardoor er geen tussenhandel nodig is. Dit vindt de retailer terug in de zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De artikelen worden vooral geproduceerd in Italie en Portugal. Een klein deel van de collectie komt uit India.

Label facts by-bar

  • Vier collecties per jaar
  • Zes levermomenten
  • Verkoopprijzen: tussen 59-149 (gemiddeld)
  • Pasbereik – XS t/m XL
  • By-bar staat bekend om de beschikbare voorraad nog lang in het seizoen. Dit zorgt ervoor dat de collectie goed is na te bestellen in de B2B. Dit verhoogt de omloopsnelheid en flexibiliteit

Wonderground sustainability standaard

Wonderground heeft haar eigen sustainability standaard gecreëerd. Wij maken hierin onderscheid in de verschillende aspecten van het gehele productieproces. Ook voor by-bar kan Wonderground u aangeven welke waardering zij heeft op onze sustainability kenmerken.

Bekijk de sustainability kenmerken die Wonderground hanteert.

Website:

by-bar.nl
B2B-pagina

Wonderground fashion - BY-BAR