POM Amsterdam

POM Amsterdam is een kleurrijk Nederlands merk dat bekend staat om haar unieke prints. De energieke founding sisters Liesbeth & Violet zijn thuis aan de keukentafel begonnen met het ontwerpen van shawls. Inmiddels zijn zij alweer een aantal succesvolle fashion collecties verder en niet meer weg te denken uit het Nederlandse modebeeld.

De collecties bestaan uit elegante en vrouwelijke styles, gekenmerkt door krachtige en contrasterende kleuren, uitgesproken prints, leuke details en het gebruik van fijne en natuurlijke stoffen. De zussen ontwerpen alle prints en fashion items zelf. Hierdoor heeft het merk een sterke en eigen identiteit weten te ontwikkelen. In combinatie met kwalitatief hoogwaardige stoffen waarmee zij werken maakt ieder kledingstuk een waar feestje om te dragen.

Niemand minder dan Katja Schuurman is het gezicht van POM Amsterdam en zorgt voor de nodige fanbase onder de POM liefhebbers en een grote naamsbekendheid binnen de Nederlandse markt.

Label facts POM Amsterdam

  • Twee collecties per jaar
  • Vier levermomenten
  • De verkoopprijzen liggen tussen de 60 en 160 euro
  • Pasbereik: Confectiemaat 34 t/m 44
  • Gemakkelijk gebruik van B2B en voorraadhoudend in het seizoen

Wonderground sustainability standaard

Wonderground heeft haar eigen sustainability standaard gecreëerd. Wij maken hierin onderscheid in de verschillende aspecten van het gehele productieproces. Ook voor POM kan Wonderground u aangeven welke waardering zij heeft op onze sustainability kenmerken.

Bekijk de sustainability kenmerken die Wonderground hanteert.

Websites:

www.pom-amsterdam.nl
B2B-pagina

Wonderground fashion - POM Amsterdam 2021