Place du Soleil

Place du Soleil brengt letterlijk de zon naar je toe. Bij het zien en dragen van Place du Soleil heb je direct zin in de zomer, een vakantie, lekkere cocktail of een romantische zonsondergang. Dat is ook precies wat Andrea, de eigenaresse en tevens designer van Place du Soleil, met dit merk wil brengen. FUN, VRIJHEID, VROUWELIJKHEID, LEF en heel veel KLEUR!

De volledige fashion collectie wordt in India geproduceerd. Andrea volgt nauwlettend iedere stap in het productieproces. De liefde en passie in het vervaardigen van de kleding zie je direct terug. Zo maken ze gebruik van het oude ambacht ‘block printing’ en zie je de mooiste hand geborduurde details terug.

De collecties van Place du Soleil bestaan uit rijke en natuurlijke materialen. Dit maakt het goed draagbaar. Ook bij zomerse temperaturen. Zij bieden één collectie per jaar, voornamelijk jurken en blouses, met één levermoment. De collecties maken vaak een vliegende start en verkopen tot ver in het seizoen door.

Naast kleding heeft Place du Soleil ook een mooie handgemaakte accessoire lijn uit Marokko. Bestaande uit sieraden, tassen, riemen, sandalen en shawls.

Label facts

  • Een (hoog)zomer collectie.
  • 40 tot 50 stijlen.
  • Onderscheidend in print en kleurgebruik.
  • Levering start medio maart t/m april.
  • Verkoopprijs; €89 – €159.
  • Pasbereik S t/m XL.

Sustainability

Wonderground hanteert eigen sustainability criteria. Hiermee kunnen wij de mate van duurzaamheid van labels beoordelen. Wil je weten hoe Place du Soleil scoort ten aanzien van onze onderwerpen, neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze sustainability criteria.

Website

placedusoleil.nl